2.1: -> На сайті https://gitlab.com/ створюємо новий репозиторій;
-> клонуємо його в нашу папку з репозиторіями;
-> створюємо файли домашнього завдання в цьому репозиторії;
-> відкриваємо термінал створеного репозиторія;
-> вводимо наступні команди: - фіксуємо зміни - "git add ." - підписисуємо зміни - "git commit -m "changes description" " - штовхаємо в хмару - "git push";

2.2: -> На сайті https://gitlab.com/ створюємо новий репозиторій;
-> копіюємо наше існуюче домашне завдання в репозиторій;
-> відкриваємо термінал створеного репозиторія;
-> вводимо наступні команди: - фіксуємо зміни - "git add ." - підписисуємо зміни - "git commit -m "changes description" " - штовхаємо в хмару - "git push";
