## Завдання

Зверстати макет [Ramda.js](https://www.figma.com/file/E4jZxsYVuNVWMrPDjqkeBC/RamdaJS2?node-id=0%3A1).

#### Технічні вимоги до верстки

- Верстка повинна мати фіксовану ширину контенту (1280 пікселів, як у макеті), весь контент повинен бути розташований по центру екрану
- Логотип "Ramda.js" вгорі має бути зроблено текстом, у вигляді клікабельного посилання
- Верхнє меню має бути по центру блоку
- В меню не повинно бути пустих елементів
- Картинка в рамочці має бути відцентрована горизонтально та вертикально
- Верхнє меню, блоки з боковим меню та картинкою, а також нижнє меню у футері сторінки повинні бути розташовані горизонтально за допомогою CSS властивості `display: flex`
- У роботі потрібно використовувати семантичні теги HTML5 – header, footer, aside, main та інші
- У роботі потрібно використовувати один з підходів - `reset.css` або `normalize.css`

#### Необов'язкове завдання підвищеної складності

- Зробити, щоб пункти кожного з трьох меню виділялися як на макеті при наведенні на них курсору миші
- При наведенні курсору миші всередину рамки з картинкою, збільшити трохи картинку (перехід має бути плавним) - приклад можна побачити [тут](image_scale.gif)

#### Примітка

Слово Hover на макеті - це підказка, що так виглядає елемент наведення на нього мишкою. Це не окремий елемент, його треба верстати. Це помітка дизайнера.

- Верстка повинна бути виконана без використання бібліотек CSS типу Bootstrap або Materialize.

#### Корисні посилання

[Скидання стилів](https://dan-it.gitlab.io/fe-book-ua/programming_essentials/html_css/lesson4_reset_inline-block/reset_css.html)

[Контейнер у верстці](https://dan-it.gitlab.io/fe-book-ua/programming_essentials/html_css/lesson4_reset_inline-block/container.html)

[HTML5 теги](https://dan-it.gitlab.io/fe-book-ua/programming_essentials/html_css/lesson10_tables_html5_css3/html5.html)

[CSS hover](https://css.in.ua/css/selector/hover)
