QUIZ PCAP
Program służy dzięki podaniu swojego nicku wzięcia udziału w QUIZIE o tematyce PCAP. Użytkownik może również dodać swoje pytanie oraz zobaczyc wyniki innych użytkowników.
Program został napisany w języku python 3.8