---
title: Вступ
sidebar: cppqtbook_sidebar
permalink: introduction2.html
folder: cppqtbook/20-organizing-simple-projects
---

У цьому розділі ми спробуємо на прикладі більшої задачі продемонструвати, як можуть виглядати проекти, які складаються з кількох файлів, розглянемо як працюють файли заголовків та вихідного коду, а також компіляцію таких програм.


Також у цьому розділі ми розглянемо деякі обрані теми:
 * Константи та посилання
 * Функції та передача параментрів
 * Генерація випадкових чисел засобами С++11
 * Range-based for
 * Тип std::aray
 * Аліаси типів. Using.
 * Визначення типу під час компіляції - auto
