---
title: Передмова
sidebar: cppqtarticles_sidebar
permalink: introduction-articles.html
folder: cppqtarticles
---

Тут будуть зібрані статті з різних джерел в українському перекладі присвячені C++ та Qt. Всі матеріали перекладаються з дозволу їх авторів. Всі статті перекладені на аматорському рівні, тому, якщо є якість зауваження - пишіть відгуки в розділі "Відгук" або за електронною адресою [info@pllug.org.ua](mailto:info@pllug.org.ua). Приємного читання. :)
