Deadline: 21.01.2020

Student 1 
1. Всі елементи розташовуються в (body div.container).
2. Класси іменуємо наступним чином: .header - заголовок контейнера, .header-logo - зображення з лого, .header-btn - 
кнопка заголовка, .section - блок з картками візиту, .section-visit - картка візиту і т.д.
3. Створити наступні елементи:
    - Заголовок, який містить зображення з лого та кнопку "Create Visit" відповідно до завдання.
    - Блок, який міститиме створені картки з візитами.
    - Три картки візиту з ім'ям лікаря та посадою, кнопку "х" та "Показати більше" відповідно до завдання.
4. Стилізувати створені елементи.
5. В атрибуті кнопок описати подію "onclick", яка після натискання виводить відповідне повідомлення в консоль 
(наприклад, кнопка Створити Візит виводить "Створення картки" тощо).

Student 2
1. Створити блок довільного розміру.
2. Створити не менше трьох дочірніх блоків з атрибутом draggable="true".
3. За допомогою drag and drop надати можливість переміщати елементи в межах батьківського блоку, без position. Змінюємо 
лише позиціонування відносно інших дочірніх елементів (наприклад, другий елемент вставляємо між п'ятим і шостим).
Спробувати використати лише подію "ondragend".

Student 3.
1. Описати класи:
    class Visit {
        static count = 0;
        _name;
        _date;
        _patient;
    }
        class VisitCardiologist extends Visit {
            _id = Visit.count;
            _title; //мета візиту
            _bp; //тиск
            _massIndex; //індекс маси тіла
            _diseases; //захворювання серцево-судинної системи
            _age; //вік пацієнта
            _name; //ім'я пацієнта
        }
        class VisitDentist extends Visit {
            _id = Visit.count;
            _title; //мета візиту
            _lastVisit; //дата останнього візиту
            _name; //ім'я пацієнта
        }  
        class VisitTherapist extends Visit {
            _id = Visit.count;
            _title; //мета візиту
            _age; //вік пацієнта
            _name; //ім'я пацієнта
        }
    class Base {
        static visits = []; //збережений список візитів
    }
2. Описати методи/функції взаємодії з сервером (ініціалізація, створення та видалення карток...).
3. Створити модальне діалогове вікно з функцією створення нового об'єкту відповідно до вхідних даних.