// 1. Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.
let div = document.createElement('div'); 
// 2. Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.
Перший параметр це кодове слово, яке вказує куди вставляти відносно elem. Його значенння має бути одним з наступних:
"beforebegin" – вставити html безпосередньо перед elem,
"afterbegin" – вставити html в elem, на початку,
"beforeend" – вставити html в elem, в кінці,
"afterend" – вставити html безпосередньо після elem.
// 3. Як можна видалити елемент зі сторінки?
За допомогою remove. 