// 1.Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту
Це функція яка належить об'єкту, крнсируктор Object створює об'єкт обгортку для переданого значення.
Створює і повертає порожній об'єкт, якщо значення null undefined, в інших випадках 
повертає таким, який відповідає переданим значенням.
// 2.Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?
Значення властивостей можуть мати будб-який тип даних, включаючи інші об'єкти, що 
дозволяє будувати складні розгалуджені ієрархії даних, кодна властивість ідентифікується 
ключем, яким може бути значення з типом string або symbol.  
// 3.Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?
Знвчення об'єкту не є його фактичним значенням, як зі значеним типом даних, а його значенням є посилання на інше значення.  