+++
title = "جلسه آینده"
draft = false
description= "نشست ۱۲۵. دوشنبه ۱۳ آذر"
weight= -1
+++
سلام. با توجه به تعطیلی رسمی دوشنبه، ششم آذرماه ۱۳۹۶، نشست بعدی شیرازلاگ در تاریخ ۱۳ آذر برگزار خواهد شد. جزئیات این جلسه، در روزهای آینده اعلام می شود.
