# پروژه ای که در آن خدمات جشن تولد ارایه میشود
در این سایت خدماتی از قبیل فروش محصولات جشن تولد و ارائه خدمات مشاوره ای و همچنین برگزاری کامل مراسم 

## خدمات ارئه شده توسط سایت 
*  فروش لوازم و وسایل جشن تولد و نور افشانی
*  ارائه خدمات مشاوره ای 
*  برگزاری کامل مراسم اعم از رزرو محل پیاده سازی تزیینات و آماده کردن وسایل پذیرایی

##  تحلیل و طراحی پروژه 
* با استفاده از یک سناریو به بررسی کامل خدمات ارائه شده به مشتری از دید مشت میپردازیم. [سناریو ها](Documentation/SCENARIO.md)

## فازهای توسعه پروژه
1. صفحه اصلی
2. سینگل پیج هر محصول
3. صفحه ثبت نام و ورود 
4. صفحه ورود مدیران
5. صفحه داشبورد مشتری
6. صفحه پنل کاربری مدیران
7. صفحه ارائه درخواست برگزاری جشن
8. صفه  ای در پنل مدیر برای دیدن درخواست ها
9. ایجاد مانت زیر هر محصول
10. مجموعه صفحه های پیام ها (مانند صفحه ۴۰۴ یا صفحات با قابلیت تغییر محتوا)

## نیازمندی های تابعی
1. عضویت کاربر
2. ثبت سفارش
3. مشاهده و تغییر سبد کالا
4. تنظیمات پروفایل 
5. درخواست مشاوره
6.درخواست برگزاری مراسم 
7. مدیریت محصولات و مراسمات از طرف شرکت


## نیازمندی های غیرتابعی
1. واسط کاربری طراحی مناسب و کاربر پسندی داشته باشد
2.  صفحه ورود و تعاملات مابین سرویس دهنده و سرویس گیرنده امن باشند
3. امکان پاسخگویی سیستم به حداقل برسد
4. امکان اجرا بر روی اکثر مرورگرها
5.  تمامی عملیات درون سیستم Log گرفته شوند

## توسعه دهندگان
|نام و نام خانوادگی|   ID     |
|:----------------:|:--------:|
|     محسن صادقی     | @Moh3n.sadeghi  |
