# نیازمندی های پروژه

## functional

1. ثبت نام کاربر
2. اضافه کردن ادمین
3. ثبت کارمند توسط ادمین
4. امکان تعریف دسته بندی جدید
5. امکان اضافه کردن محصول جدید
6. انتخاب محصول توسط مشتری و اضافه شدن آن به سبد خرید
7. امکان تکمیل خرید و پرداخت در سامانه بانکی
8. مشاهده مراحل کامل تایید و ارسال محصول
9. امکان پیگیری محصول پس از ارسال و خدمات پس از فروش
10. امکان تغییر رمز ورود توسط مشتری
11. امکان ارسال پیام به ادمین و مشاهده پاسخ آن
12. امکان برقراری ارتباط با مشاوران سایت

## non-functional

1.  سایت بر روی تمامی مرورگرها پشتیبانی شود.
2. واسط کاربری طراحی مناسب و کاربر پسندی داشته باشد.
3. صفحه ورود و تعاملات مابین سرویس دهنده و سرویس گیرنده امن باشند.
4. سرعت بارگذاری سایت به حداقل برسد.
5. صفحه نخست سایت در موتورهای جستجو در رتبه بالاتری قرار گیرد.
6. تمامی عملیات درون سیستم Log گرفته شوند.
7. تمامی مراحال ثبت وارسال محصول برای مشتری ارسال شود
8. طراحی واکنش گرای سایت برای پشتیبانی مناسب بر روی تلفن همراه
