<div class="hero_img"></div>

<div class="thousand">
<header>
  <h2>Some Article Title</h2>
<h3>12th January 2017</h3>
  </header>
<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Vel molestiae sapiente labore explicabo earum, eos provident sunt nihil id voluptates, ab eum animi reiciendis accusantium laudantium sit magni nulla corporis nesciunt. Numquam laboriosam quia, iure quae ullam, delectus nobis odit id quibusdam aliquam repellat excepturi hic illo amet asperiores magni libero, ducimus nesciunt suscipit quos deleniti! Quo, aspernatur. Numquam laboriosam quia, iure quae ullam, delectus nobis odit id quibusdam aliquam repellat excepturi hic illo amet asperiores magni libero, ducimus nesciunt suscipit quos deleniti. Numquam laboriosam quia, iure quae ullam, delectus nobis odit id quibusdam aliquam repellat excepturi hic illo amet asperiores magni libero, ducimus nesciunt suscipit quos deleniti! Quo, aspernatur. Natus, animi?</p>
</div>

<div class="thousand">
<header>
  <h2>Some Article Title</h2>
<h3>12th January 2017</h3>
  </header>
<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Vel molestiae sapiente labore explicabo earum, eos provident sunt nihil id voluptates, ab eum animi reiciendis accusantium laudantium sit magni nulla corporis nesciunt. Numquam laboriosam quia, iure quae ullam, delectus nobis odit id quibusdam aliquam repellat excepturi hic illo amet asperiores magni libero, ducimus nesciunt suscipit quos deleniti! Quo, aspernatur. Natus, animi? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Perferendis reiciendis, iste eum facilis. Quidem adipisci in cumque molestiae laudantium reiciendis beatae quis ullam, laborum, nulla cupiditate laboriosam, quae. Asperiores, ipsum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Recusandae ratione, voluptate, nam iusto culpa reprehenderit sequi voluptatibus aperiam assumenda natus dolor eveniet nulla aliquam dolorum soluta ipsum doloribus quia accusamus, quae quod harum aliquid labore. Animi autem voluptas vel, facere! </p>
</div>

<div class="thousand">
<header>
  <h2>Some Article Title</h2>
<h3>12th January 2017</h3>
  </header>
<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Vel molestiae sapiente labore explicabo earum, eos provident sunt nihil id voluptates, ab eum animi reiciendis accusantium laudantium sit magni nulla corporis nesciunt. Numquam laboriosam quia, iure quae ullam, delectus nobis odit id quibusdam aliquam repellat excepturi hic illo amet asperiores magni libero, ducimus nesciunt suscipit quos deleniti! Quo, aspernatur. Natus, animi?</p>

 <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Illum veritatis tempore inventore ratione a, repellendus, iste provident doloremque, ipsa esse corporis itaque quaerat minima, vitae optio voluptatibus harum maiores. Consectetur maiores deserunt ex quisquam soluta aspernatur animi id dolores ratione cumque doloribus, repellendus vitae inventore non pariatur ducimus quos quis officia nobis corporis a tempora consequatur quas aut. Rem consequuntur odit est reiciendis harum rerum deleniti eos consequatur sequi libero placeat omnis voluptatibus alias, architecto non in. Quaerat, enim ad.</p>
</div>
