# Zadanie 8_6

Wykorzsytując klasę ReaderWriterLockSlim zmodyfikuj klasę BankAccount tak aby była Thread Safe
Sprawdz jakie będzie zachowanie programu, kiedy utworzysz np. 5 wątków wpłacających na konto
