# Zadanie 8_5

- Utwórz dwa wątki
  - Pierwszy wątek ma za zadanie
    - Nadpisać wartoś Crypto.Value na 100
    - Poczekać sekundę
    - Wypisać wartość Crypt.Value na konsolę
  - Drugi wątek ma za zadanie
    - poczekac 100ms
    - nadpisac wartość Crypt.Value na 200
    - poczekac 2sekundy
    - wypisac wartosc Crypt.Value na konsolę
- Zapiezbecz klasę Crypt tak aby oba wątki wypisały poprawne wartości na konsoli
