# harbour-sailfio

Aplikace pro své fungování vyžaduje přidání tokenu jinak by neměla co zobrazovat. Token si musíte vygenerovat v internetovém bankovnictví Fio, v Nastavení -> API -> tlačítko Přidat nový token, kde si vyberete konkrétní účet a u položky Práva tokenu zvolit "Pouze sledovat účet" a ten token (těch několik náhodných znaků) si buď opište rovnou do appky v mobilu (nepraktické pomalé) nebo si ho zkopírujte třeba do textového souboru, ten si přesuňte do mobilu a v něm si pak ten token zkopírujte z toho textového souboru do appky. Appka pak ten token má uložený v lokální databázi na mobilu v uživatelském adresáři v .local/share/harbour-sailfio/