2015-08-19 00:00:01,049 (http--0.0.0.0-28080-405) [] /checkSession.do in 187
2015-08-19 00:00:01,963 (http--0.0.0.0-28080-245) [] /checkSession.do in 113
2015-08-19 00:00:02,814 (http--0.0.0.0-28080-245) [CUST:CUS5T27233]
/substypechange.do?msisdn=300501633574 in 17
2015-08-19 00:00:03,260 (http--0.0.0.0-28080-245) [CUST:CUS5T27233]
/mainContent.do?action=TOOLS&contentId=main_tools in 5

It contains:
date
timestamp
thread-id (in brackets)
optional user context (in square brackets)
URI + query string
string "in"
request duration in milliseconds

4 rida: 

..and..
2015-08-19 00:04:45,212 (http--0.0.0.0-28080-405) [] updateSubscriptionFromBackend((seda tühikut ei tohi arvestada))
300445599231 in 203
2015-08-19 00:04:45,259 (http--0.0.0.0-28080-405) [ASP CUST:CUS5T27233] getPermission
300445599231 in 32

which contains:
date
timestamp
thread-id (in brackets)
optional user context (in square brackets)
requested resource name (one string)
data payload elements for resource (0..n elements)

string "in"
request duration in milliseconds


What to do?
Required interface:
The program needs to run from command line and must take log filename as an argument.
The program must display help information documenting how to use it when running with -h argument
Sample of expected command line:
aks-mbp:dist ak$ java -jar assignment.jar timing.log 10
Functional requirements:
Print out top n (exact value of n is passed as program argument) resources with highest average request duration.
2.
3.
1.
2.
Draw histogram of hourly number of requests.
!!
mitu requesti päevas on, timestamp jagada tundideks ja salvestada dictionarysse
ja leida keskmine
!!
Print out number of (milli)seconds your program run
!! alustades programmi küsi kella millisekundites ja kui lõpetab, lahutab lõpuajast alguse ja 
prindib välja!!


käsurealt vaja käivitada 
minu programm timing.log 10=

public static void

!!
peab leidma 10 päringut
dictinary, kus hoida keskmist, lisaks kolmas rida,kus hoida kolmandat keskmist. request väärtused:

checkSession.do => 113
jar cvf program.jar -c path
filereader, readfile, split, 
https://regex101.com/
regulaaravaldisi kasutatakse valideerimiseks ja midagi eraldama
saab ühte sümbolit