Nevím, zda je to potřeba všude, ale pro zprovoznení té knihovny pro psaní komentářu v souborech typu Properties jsem musel využít knihovny v těch 3 - adresářích v této složce, jinak, když jsem vužil jen jednu z nich, například to configuration, tak mi to vždy vyhodilo nějakou chybu atd. tak jsem se přes různá fóra dopracoval k těmto třem knihovnám a funguje to.
