---
title: Teamvorming III
date: 2018-02-13
---

Na de briefing te hebben gehad en het eerste hoorcollege achter de rug is, was het tijd om een nieuw Design Challenge team te maken.
Ieder schreef zijn kwaliteit op of het focuspunt waar diegene aan moet gaan werken. Aan de hand van deze kwaliteiten alwel vaardigheden werden teams gevormd. De nieuwe teamcaptains moesten om de beurt een kandidaat kiezen en dat ieder uit een verschillende categorie. 
Zodat er verschillende kwaliteiten binnenin het groepje zitten.

Daarna hadden we een korte team invetarisatie en hebben we al een verdeling gemaakt binnen de plan van aanpak. 

"Toen we ons groepje vormde waren er 3/5 aanwezig"
