---
title: High-fid 1
date: 2018-01-07
---

Vandaag de laatste dag van de vakantie ben ik verder gegaan met het maken van de pagina's voor het high-fid prototype. Ik heb de schets schermen die waren gemaakt over genomen en vormgegeven in de stijl van de huisstijl die ik gemaakt heb.

![alt tekst](../img/high1.jpeg)