---
title: Stimuleren
date: 2018-03-16
---

Na de presentatie die Sem de Peinder en ik hebben gehouden in de ochtend en de feedback opgenomen is door Elliott en Thomas. Was er eigenlijk weinig motivatie om nog verder te gaan aan onze DC.
Daarom heb ik ze allemaal bij elkaar geroepen en heb ik ze weten te stimuleren door naar een rustgevende locatie te gaan (The Green house) en eventueel een koffie/broodje te nemen.
En daarna met zijn allen even alles door te spreken. Waar we nu echt op willen gaan focussen en wie wat moet gaan doen. Ook hebben we de verdere planning besproken en een aantal deadlines voor ons zelf gesteld.