---
title: En nu verder!
date: 2018-05-22
---

Vandaag hebben we besproken hoe de zaken gaan met ieder zijn opgedragen taak. Ik ben verder gegaan met het schetsen van het low-fid prototype. Ook heb ik de afmetingen bepaald op ware groote.
Daarna heb ik Bob gevraagd om feedback te geven op mijn schetsen die het concept prototype goed zouden moeten verbeelden.