---
title: Prototype
date: 2018-05-23
---

Aangezien we lootjes hadden getrokken en ik moest zorgen voor het prototype. Heb ik tijdens de studiodag op dinsdag het prototype geschetst 
en afmetingen erbij toegevoegd.
Daarna kon ik de volgende dag achter materiaal aan en hem in elkaar zetten. Het doeltje was op ware grootte en redelijk stevig gemaakt van karton.