---
title: Kwartaal IV
date: 2018-04-13
---

Op de eerste dag van kwartaal 4, gingen we direct met ons team aan de slag om de Plan van Aanpak te verdelen. Zo had ik gekozen om onderzoek te doen naar het onderwerp "praktijkopdracht".
Daarvoor moest ik onderzoek doen naar wat de opdracht precies, wie de opdrachtgever is en wat de opdrachtgever met het project wilt bereiken. Ieder ging met zijn gekozen of opgedragen opdracht thuis aan de gang en moest dit voor aankomende vrijdag online delen in onze google drive.
Dit moest opgeleverd worden omdat er een presentatie van moest worden gemaakt. 