---
title: Ontwerpcriteria validatie
date: 2017-12-04
---

Ik had mij eerder voor vandaag ingeschreven om mijn gemaakte ontwerpcriteria te laten valideren. Alleen vond dit ongeveer 2,5 uur na mijn hoorcollege plaats. 
Toen om 13:00 eindelijk mijn validatie zou beginnen kwam het nieuws dat er veel onduidelijkheden waren om een ontwerpcriteria te maken. Dus hebben we eerst een algemene uitleg gekregen.
Na de uitleg besloot de docent om toch nog te valideren. Waar ze om 14:00 weer mee stopte terwijl er tot 14:40 stond ingeroosterd. Ik ben helaas niet aan de beurt gekomen met valideren en heb ik een hele lange tijd voor niets zitten wachten.
Ze kwam met de mededeling dat het wordt verschoven naar volgende week maandag. Tja dan maar op mijn vrije dag voor een validatie naar school.