---
title: Onderzoeken
date: 2018-06-19
---

Op de eerste echte werkdag van het Summerschool kwartaal, ligt alle focus op het onderzoeken. Aangezien ik deze competentie nog niet heb behaald, ben ik bereid zo veel mogelijk te noteren en zo hard mogelijk aan de producten te werken die van mij verwacht worden.
In de presentaties werd ons uitgelegd wat we moesten maken en waarvoor de deliverbles precies dienen binnen het onderzoeksproces. 
Ik heb de instructies van vandaag allemaal opgevold en ik heb vroeg in de avond mijn laatste deliverable weten af te ronden. Nu ik een eigen onderzoeksplan heb gecreerd is het mij duidelijk waar ik op wil gaan focussen tijden mijn onderzoek.
Wat ik te weten wil komen en op wat voor manier(en).