---
title: Design challenge II
date: 2017-11-17
---

Kwartaal 2 is van start! En er zijn door ons zelf nieuwe groepjes gemaakt. Het groepje moest tot stand komen met minimaal 4 personen en eigenlijk met ieder zijn eigen kwaliteit die anders is dan die van je teamgenoot.