---
title: Prototype tentoonstellen
date: 2018-05-25
---

Nu ik voor vandaag het prototype had afgerond kon ik hem tijdens de les tentoonstellen aan mijn teamleden.
Iedereen was meteen enthousiast en wilde het prototype per direct testen. Omdat mijn prototype nog niet voldeed aan de huisstijl hebben we hem later met Sem Jehee en Thomas gepimpt met een opvallende kleur.

Daarnaast hebben mijn teamleden en ik besloten wat onze verdere plannen zijn.

Voor mij was dit een pitch schrijven en om volgende week dinsdag ons prototype te testen.