---
title: Werkcollege
date: 2018-02-14
---

Vandaag hadden we ons eerste werkcollege van OP3, het was een interessant werkcollege waar we artefacten oefenen. Dit was gebaseerd op het hoorcollege die we twee dagen eerder hadden.
We moesten deskresearch doen naar de artefacten die waren benoemd door klasgenoten. Zo moesten we de functie en wat over de historie van de artefacten benoemen. 
Wat eigenlijk heel interssant is omdat je erachter komt wat iets vroeger was, hoe het er toen uitzag en hoe het er nu hedendaags uitziet.