---
title: Studio ochtend
date: 2018-05-08
---

Op deze studio ochtend bespraken we wat we moeten doen komende dagen en weken, maar ook waar we nu ons ook precies op willen focussen binnen de opdracht. Ook vertelde Sem de Peinder en ik hoe de tweede Fieldresearch was verlopen. Daarin meldde we dat vooral afval erg opviel.
Nadat we besproken hadden dat we ons op beweging en gezondheid wilde gaan focussen, focusde we ons op het afval verwerken wat uiteindelijk ook beter is voor ieder zijn gezondheid.
Vanuit dat resultaat is ieder zijn eigen mindmap en moodboard gaan maken en ging ik daarnaast ook nog verder met het schetsen van mijn concept.