---
title: Southpark
date: 2017-11-22
---

Tijdens werkcollege moesten we vandaag een filmpje evalueren over gedrag. Hoe een persoon aan zijn gedrag is gekomen en hoe hij dat uit. En met welke methode(s) zou je dit gedrag kunnen veranderen of aanpassen.