---
title: Deskresearch II
date: 2018-04-24
---

Op deze middag volgde ik het tweede deel van de workshop "Deskresearch". Hierin heb ik ook nog een aantal handige tips and tricks geleerd evenals in het eerste deel.
Zo leerde we deze keer over: Plagiaat en verwijzen met als voorbeeld bronnen met fake news en bronvermelding zoals APA.