---
title: Vrijedag
date: 2018-05-11
---

Afgelopen dinsdag hadden we als compleet team besproken dat we aanstaande vrijdag in Rotterdam zouden afspreken om onze concepten door te spreken en daar vanuit een concept te bepalen.
Omdat er niet was besproken hoelaat en waar we zouden afspreken, stuurde is de donderdag ervoor een berichtje in onze teamapp om te vragen en anders meteen voor te stellen waar en hoelaat we afspreken.
Ik heb dit berichtje mede gestuurd omdat ik iedereen even een reminder te sturen zodat ze weten dat het morgen de dag is waarop we hadden afgesproken.

Nu op de vrijdag ochtend lees ik met geen verbaasd gezicht dat ons teamlid Sem Jehee niet aanwezig kan zijn. Vervolgens op school aangekomen ben ik samen met Elliott en Sem de Peinder wachtend voor school op Thomas.
Het bleek ook dat Thomas geen reactie stuurde en gingen we met zijn 3en verder. We namen een koffie bij de McDonalds en legde de concepten aan elkaar voor. We combineerden twee concepten en gingen vanuit daar, ieder schetsen maken.