---
title: Concept bepalen
date: 2017-12-01
---

Vandaag ons concept 2.0 aan elkaar voorgedragen en alle goede highlights eruit gepakt. Met die ideeën gingen we rondom de tafel zitten en bepaalde we het gehele nieuwe concept.