---
title: Workshop Deskresearch 1
date: 2018-04-17
---

In deze workshop kregen we te horen wat handige tips and trick zijn om deskresearch goed uit te voeren. De workshop bevatte veel theorie maar als afsluiting moesten we zelf ook het een en ander toepassen in praktijk.
Zo leerden we handige zoektermen en een aantal punten die je van te voren jezelf moet afvragen voordat je aan de deskresearch gaat beginnen.