---
title: Week 6
date: 2018-10-12
---
De persona's afgemaakt. Nog steeds is de meeste informatie uit de persona's gebaseerd op aannames, om het proces vast te leggen voor sprint 2 heb ik opnieuw een ontwerpproceskaart gemaakt

![](https://i.imgur.com/pvgiUdB.jpg)