---
title: Week 7 - dinsdag
date: 2018-10-16
---
Ik ben vandaag bezig geweest met het inventariseren van de deelproducten die in het onderzoeksverslag thuis horen, Met deze ben ik begonnen met het onderzoeksverslag. Omdat nog niet alles af is, ga ik vrijdag verder met het verslag.