---
title: Week 8 - vrijdag
date: 2018-11-02
---
Vandaag heb ik samen met de groep alle beroepsproducten die tot nu toe zijn gemaakt gepresenteert. De feedback die op mijn bedrage was gebaseerd ging vooral over het feit dat de inhoud vooral gebaseerd was op aannames.