---
title: Week 6
date: 2019-01-11
---
deze week het groepsgesprek gehad waarbij het hele team bij een was gekomen om de tekortkomingen te bespreken. Het gesprek eindigde met een nieuwe teamcaptain, groepsregels, nieuw vertrouwen in elkaar en beter begrip voor elkaar. Of dit ook effect heeft gehad zal ik volgende week zien.