## Step Project 2 Forkio
***
__Проект робили студенти групи FE 14:__
- _Пивоваров Вячеслав_
- _Світак Ігор_
***
#### Використані технології та інструменти:
*  Методологія BEM
*  HTML, CSS, JavaScript 
*  Препрцесор Sass SCSS
*  Gulp для автоматизації рутинних задач розробки;
*  Git та GitLab для контролю версій коду;
***
#### Завдання зроблені учасниками проекту:

* _Світак Ігор_:
	* Зверстав блок ```Revolutionary Editor```
	* Зверстав секцію ```Here is what you get```
	* Зверстав секцію ```Fork Subscription Pricing```


* _Пивоваров Вячеслав_:
	* Зверстав ```шапку сайту з верхнім меню ```
	* Зробив ```випадаюче меню при малій роздільній здатності екрана```
	* Зверстав секцію ```Fork App```
	* Зверстав секцію ```People Are Talking About Fork```

***
#### Технічні моменти:
__1.__ Запуск проекту в режимі ___development___ здійснюється за допомогою номанди - ``` npm run dev ```

__2.__ Запуск проекту в режимі ___production___ здійснюється за допомогою номанди - ``` npm run build ```

__3.__ В папці  ___dist___ знаходиться кінцевий результат збірки даного проекту.
 
__4.__ [Посилання на сторінку виконаного проекту Forkio](https://sllawwkoo.gitlab.io/step-project-2-forkio/)
