---
title: Maandag 19 februari
date: 2018-02-19
---
Vandaag hebben we gekeken naar verschillende onderzoeksmethodes om te gebruiken bij ons onderzoek. We hebben ook gekeken wat we moesten doen voor de volgende deliverable, de lifestyle diary. Hiervoor hebben we taken verdeeld en kon iedereen aan de slag.
