---
title: Vrijdag 22 februari
date: 2019-02-22
---
Vandaag hebben we een begin gemaakt aan het onderzoek. Iedereen heeft een bepaald onderdeel gekozen om onderzoek naar te doen. Ik heb er zelf voor gekozen om mezelf te gaan verdiepen in AI. Hiervoor heb ik verschillende bronnen benadert en eerst simpel gekeken wat AI nou eigenlijk is.
