---
title: Maandag 18 September
date: 2017-09-18
---

Vandaag zijn we begonnen met de presentatie en hebben daarop feedback gekregen, we hebben deze feedback met goede orde ontvangen. In de middag na de klassen lunch kregen we te horen dat we van ons eerste concept moesten af stappen en opnieuw moesten beginnen met een heel nieuw concept. Na een redelijke teleurstelling hebben we toch besloten om een nieuw concept op te gaan pakken. Daarna kregen we een workshop blog en creatieve technieken.