---
title: Maandag 23 april
date: 2018-04-23
---
Vandaag hebben we ons plan van aanpak in elkaar gezet en deze gepresenteerd voor een validatie. We hebben de presentatie samen als team gehouden en allemaal verschillende punten opgepakt en uitgelegd. Hier hebben we feedback op gekregen van twee docenten en een ander team. Daarna hebben wij feedback gegeven aan het team wat ons feedback gaf.
