---
title: Maandag 28 mei
date: 2018-05-28
---
Vandaag heb ik een testplan gemaakt en heb ik me een beetje bezig gehouden met het prototype. Verder heb ik me vooral bezig gehouden met het maken van mijn leerdossier omdat deze volgende week ingeleverd moet worden. Ik heb dan ook nog een starrt geschreven en de opzet gemaakt zodat ik deze week er goed aan kan werken en hem zo snel mogelijk af kan hebben zodat ik nog tijd heb om hem nog na te kijken.
