---
title: Eindreflectie kwartaal 2 
date: 2019-01-20
---
Wat ik de volgende keer anders zou willen hebben is het gebruiken van verschillende presentatie mogelijkheden, we zijn hier nu wel al mee bezig omdat we gebruik maken van beamers en 360 graden VR. Verder merk ik dat ik nu ook meer initiatief too in het project, maar dit mag nog meer. Wat ik ook beter wil doen is meet interactie hebben met de gebruikers, ik vind van mezelf dat ik dit te weinig heb gedaan deze periode. Ook had ik wel meer willen testen met meerdere ondernemers. Verder vond ik de samenwerking goed verlopen en was er een prettige werksfeer.
