---
title: Dinsdag 11 september
date: 2018-09-11
---
Vandaag zijn we begonnen aan Design Challenge #1 van jaar 2. Hiervoor zit ik in een nieuw team en hebben we gelijk een opdracht gekregen incl. presentatie van de opdrachtgever. Daarna ben ik begonnen bij het lab visual design waarbij we visuele elementen van Woonbron moesten verzamelen.
