---
title: Eindreflectie DC6
date: 2019-06-25
---
Vandaag is de eind expo van DC6. Gedurende het project heb ik veel geleerd, zowel over onderzoeken, testen, user research en nog vel meer. De samenwerking in mijn team vond ik zelf erg prettig, we hebben vaak zat buiten schooltijd afgesproken en hier kwamen altijd de meest goede ideeën uit. Overigens waren er natuurlijk wel wat dingen die beter konden in het team, maar over het algemeen vond ik het een prettige werk en leeromgeving.
