---
title: Maandag 12 maart
date: 2018-03-12
---
Vandaag hebben we gewerkt aan de lifestyle diary voor de toekomstige situatie. Hiervoor hebben we al onze individuele diarys bij elkaar gelegd en gaan kijken wat ons opviel, het viel ons dus op dat we allemaal veel gezonder konden gaan op onze voeding. We hebben afbeeldingen gezocht om 48uur te vullen op een gezondere manier met het focuspunt op voeding, hierbij kwamen ook andere dingen kijken zoals de emoticons en de mediaprikkels.  
