---
title: همکاری با FAQ
author: Ehsaan
tags:
- همکاری
---

### همکاری با FAQ
از این‌که می‌خواهید به ما کمک کنید سپاسگزاریم! پرواضح است که اطلاعات گسترده درمورد سیستم‌عامل گنو/لینوکس توسط یک نفر قابل تهیه و ترجمه را ندارد، بنابراین برای توسعه داده‌های این وب‌سایت، به کمک افرادی مثل شما نیاز داریم.

#### از کجا شروع کنم؟
شما می‌توانید از عبارت TODOهایی که در برگه‌ها وجود دارند، شروع کنید. TODO به معنای این است که قسمتی از محتوا ناقص است یا برای بهبود، به یک نوشته دیگر نیاز دارد که فعلن در این‌وب‌سایت نیست.

#### گزارش خطا و سؤال
در صورتی که نمی‌خواهید به طور مستقیم در فایل‌های پروژه تغییری ایجاد کنید، در [قسمت Issues پروژه](https://gitlab.com/Ehsaan/faq/issues)، گزارش خود را همراه با جزئیات دقیق ثبت کنید.

هم‌چنین اگر سؤالی دارید که در این وب‌سایت، پاسخی به آن داده نشده است و **فکر می‌کنید افراد زیادی این مشکل را دارند**، آن را از [قسمت Issues پروژه](https://gitlab.com/Ehsaan/faq/issues) برای ما بفرستید.

#### ایجاد نوشته و تغییرات در پوسته
برای ایجاد نوشته، که از دو قسمت پرسش و پاسخ تشکیل می‌شود، ابتدا باید به سایت [GitLab](http://gitlab.com) وارد شوید و در صورتی که حساب‌کاربری ندارید، یک حساب‌کاربری بسازید.
سپس این پروژه را [Fork](https://gitlab.com/Ehsaan/faq/forks/new) کنید و مخزن ایجادشده را با استفاده از Git (TODO: Git چیست) در سیستم خود، Clone کنید.

این وب‌سایت با [برگه‌ساز Hexo](http://hexo.io) کار می‌کند، بنابراین پیش از اعمال هر تغییرات، آن را دانلود و نصب کنید، سپس تغییرات مدنظر خود را اعمال کرده و در مخزن خودتان Commit کنید. پس از آن، درخواست Merge را ارسال کنید تا پس از بررسی، آن را تأیید کنیم.

در صورتی که تمایل دارید در نوشته‌ها تغییری ایجاد کنید، حتمن نام نویسنده اصلی را حفظ کنید، در صورتی که نوشته‌ای که می‌نویسید، برگرفته از منبع دیگری است، حتمن منبع را ذکر نمایید. همچنین در تغییرات مربوط به پوسته‌ی وب‌سایت، کپی‌رایت را رعایت کنید.