TIN - Domácí úlohy
---------

1\. domácí úloha - 5/5<br>
2\. domácí úloha - 3.7/5
1. chybeji prechody pres a,b
2. OK
3. a) "tim, ze je slovo w konecne, tak na nem jde rozhodnout HP" - to je nesmysl, nechapete ...

3\. domácí úloha - 3/5
1.  tezkost se dokazuje redukci Z jineho NP-uplneho problemu, ne NA.
2. a) zduvodnidni, proc staci vybirat pouze slova delky |w|/2?
