nainstalovat wget
nainstalovat python
udělat script run.sh spustitelným


sudo apt install wget
sudo apt-get install python3.6
chmod u+x run.sh


Ve skriptu run.sh je možné zakomentovat co se nemá spouštět
V případě uložení sítě se má dát příkaz (př. python3 run_PSO.py 7 5 3 5 5 1 15 1.4 1.4 0.7 0.1 0.005 10 -10 "seeds-train_data.npy" "seeds-train_labels.npy" "seeds-test_data.npy" "seeds-test_labels.npy" --save)
Otestování sítě je pak možné separátně provést pomocí (př. python3 test_network.py "ULOZENY_SAVE" "seeds-test_data.npy" "seeds-test_labels.npy")