Projekt č.2: Paralelizace s OpenMP
---------

Chyba: Ve stromové implementaci se ve funkci marchCubes měla použít #pragma omp single, jinak se nepočká na dokončení tásků a nesedí počet celkově vygenerovaných vrcholů.

Body: 16/20
