TOI - Projekt 1
---------

Projekt obsahuje program pro ESP32 měřící parametry prostředí, které se odesílají na Raspberry pi přes MQTT. Dále doker kontejner pro Raspberry pi přijící data z ESP32, které se zpracují a odešlou na ThingsBoard server (také přes MQTT).

Body: 8/8 + 1,5 bonus
