FYO - Semestrální projekt
---------

Projekt prezentující fungování optických systémů Hubbleova teleskopu a teleskopu Jamese Webba.

Body: 25/30

Vizualizační program nebyl dokončen a proto v něm nefunguje odrážení paprsků.
