\newcommand{\HRule}{\rule{\linewidth}{0.5mm}}



\begin{titlepage}

\begin{center}


% Upper part of the page
%\includegraphics[width=0.15\textwidth]{./logo}\\[1cm]    

\textsc{\large SVEUČILIŠTE U ZAGREBU \\
 FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA \\
\normalsize Zavod za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave}\\[8cm]

\textsc{\Large Laboratorijske vježbe \\[0.5cm]  ARHITEKTURE RAČUNALA 2}\\[0.5cm]


% Title
\HRule \\[0.4cm]
{ \huge \bfseries Mikroprogramiranje}\\[0.4cm]

\HRule \\[1.5cm]

% Author and supervisor
%\begin{minipage}{0.4\textwidth}
%\begin{flushleft} \large
%\emph{Author:}\\
%John \textsc{Smith}
%\end{flushleft}
%\end{minipage}
%\begin{minipage}{0.4\textwidth}
%\begin{flushright} \large
%\emph{Supervisor:} \\
%Dr.~Mark \textsc{Brown}
%\end{flushright}
%\end{minipage}

\vfill

% Bottom of the page
{\large Zagreb, listopad 2012.}

\end{center}

\end{titlepage}
