# Erdem term project

Dönem projesi Deep reinforcement learningle bipedal locomotion

DDPG2.py ve DDPGmain.py aynı klasöre çıkarıp DDPGmain.py'yı çalıştırınca
Agent kendi kendine deneme yanılmayla öğrenmeye başlayacak, 25 episode'da bir
geçmiş reward özeti çizdirecek. Tüm detaylar ve sonuçlar pdf raporda anlatılmıştır.