###     شرکت بیمه  
 
   پروژه شرکت  بیمه این امکان را فراهم میکند تا کاربران به منظور انعقاد قرار داد بیمه  و یا استخدام در این شرکت بتوانند به آن ورود پیدا کنند 

#
###     فهرست مطالب  
#
- صفحه اصلی
- ثبت نام بیمه
- استخدام 
#
### صفحه اصلی 

در صفحه اصلی کاربر بر اساس هدفی که دارد میتواند یکی از دو گزینه زیر را جهت ورود به مراحل بعدی انتخاب نماید

- ثبت نام بیمه
- استخدام  
#
### ثبت نام بیمه 

در این قسمت کاربر میتواند با وارد کردن اطلاعات مورد نظر جهت ثبت نام بیمه مربوطه اقدام نماید
 
#
### استخدام 
   در صورت انتخاب این گزینه توسط کاربر و وارد کردن اطلاعات مورد نظر ویژگیها و توانایی های  او مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت تایید صلاحیت،  میتواند در یکی از پستهای زیر شروع به کار نماید 
   
     
**1- واحد بازاریابی**
 
 مدیر بازاریابی
  
   - بررسی ،هدایت ، مشاوره تیم بازاریابی به منظور پیشبرد راهبردها و بررسی میزان فروش بازاریابها به صورت ماهانه
 
 بازاریاب

   - ارائه فرمهای مربوطه به کاربر و پیگیری آنها جهت عقد قرارداد

   
   **2- واحد حسابداری**
   
   - محاسبه حقوق کارکنان برحسب ضریب پستی آنها 
    
   
   
 
 
 
 

    



