მომხმარებელს შეუძლია დალოგინდეს, გაიაროს ავტორიზაცია, აღადგინოს პაროი, და და ნახოს ტოპ 20 ფილმი
გამოვიყენე https://www.themoviedb.org/movie-ის API 
recycler view გამოყენებულია დალოგინების შემდგომ სქრინზე
