# COMPRESSIE TECHNIEKEN LABO
Deze repository bevat de nodige startcode voor het labo compressietechnieken.
Tijdens de installatie van deze bibliotheek, worden ook alle andere nodige bibliotheken automatisch geinstalleerd.
