\documentclass{beamer}
\usepackage[orientation=portrait,size=a3,scale=2,debug]{beamerposter}
% BEAMERPOSTER OPTIONS:
%	orientation= portrait / landscape
%	size= a0 / a2 / a3 / a4
%	scale = change the size of text (e.g. 1.4 increases all fonts by factor of 1.4)


\usetheme[icon,poster]{beavise}
% THEME OPTIONS 
%	for logo:   kul (default) / eavise
%	background colour:   blue (default) / white
%	background sedes logo:   no (default) / sedes / icon (eavise icon)
%  e.g. [eavise,white,icon]


\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{ragged2e}


\author{Author S. Name}
\institute{Faculty of Engineering Technology}
\date{2020 September 01}
 
 
\begin{document}
\csname beamer@calculateheadfoot\endcsname %recalculate head and foot dimension

% SET HEADER IMAGE AND IMAGE OPTIONS
%   image: path to the image to show
%   onlyfull: only show the image on title pages
%   vshift: vertical shift of the image
%   hshift: horizontal shift of the image
%   zoom: zoom factor for the image
\setheaderimg{image=graphics/expo_1893_169.jpg, vshift=20pt}

\begin{frame}[t]{Seminar series}

\begin{center}
\vspace{3em}
{\Large You are cordially invited to a seminar by}

\vspace{2em}
\textcolor{kul-dark}{\huge\bfseries Author S. NAME}

\vspace{0.5em}
{\Large(University of Abcdefgh)}

\vspace{2em}
\textcolor{kul-light}{\huge\bfseries A Very Long Title of the Paper?}

%\vspace{0.5em}
%\textcolor{kul-light}{\Large\bfseries With possible subtitle}
\end{center}



%%
%% BODY
%%
\vspace{.4\baseh}
\centering{ \bfseries  Abstract}

\begin{minipage}{0.9\textwidth}
	
	\vspace{0.5em}
	Fusce vitae imperdiet magna. Etiam semper venenatis ornare. Aenean pretium metus nibh, eu pulvinar velit fringilla eget. Nulla feugiat leo nisi, a facilisis est ultrices a. Aliquam aliquam sodales lorem et porttitor. 
	 
	\vspace{0.5em}
	Nulla mattis interdum nibh, eu euismod mauris facilisis sed. Phasellus aliquam mattis sem, in dignissim enim vehicula in. Etiam condimentum efficitur massa at vulputate. Vestibulum eget venenatis ligula. Quisque vel tortor sodales, volutpat nunc eget, tristique quam.
	
	\vspace{0.5em}
	Nunc mi felis, mattis eu nunc sit amet, convallis posuere felis. Pellentesque a ligula arcu. Ut viverra ipsum et sodales malesuada. Pellentesque lobortis luctus quam non tincidunt. Praesent in cursus purus. Etiam turpis enim, feugiat vel est in, mollis congue mauris. Mauris rhoncus, dui sed cursus vehicula, nulla lacus auctor eros, eget laoreet ipsum tortor vitae tellus. Aenean vel ullamcorper dui. Phasellus luctus turpis sed tellus varius molestie. Mauris quis tempor magna, at ullamcorper tortor. In a tincidunt est. Proin imperdiet in nunc nec eleifend. Aenean fermentum finibus nisi, a auctor turpis mollis quis. Praesent molestie porttitor nisi quis tincidunt. Nulla id enim laoreet, dapibus leo vel, convallis ante.
		
	\vspace{1.5em}
	\Large
	The seminar will be held at the Faculty of \_, Naamsestraat 1, 3000 Leuven, on Monday 18 2019, at 11h00, room XYZ 02.010.
	 
\end{minipage}



\end{frame}


\end{document}
