\documentclass{beamer}
\usepackage[orientation=landscape,size=a0,scale=1.4,debug]{beamerposter}
% BEAMERPOSTER OPTIONS:
%	orientation= portrait / landscape
%	size= a0 / a2 / a3 / a4
%	scale = change the size of text (e.g. 1.4 increases all fonts by factor of 1.4)


\usetheme[white,poster]{beavise}
% THEME OPTIONS 
%	for logo:   kul (default) / kulak / lrd
%	background colour:   blue (default) / white
%	background sedes logo:   no (default) / sedes
%  e.g. [lrd,white,sedes]


% USE YOUR BACKGROUND IMAGE (optinal):
%\titlegraphic{ \includegraphics[height=0.9\paperheight]{mybackground.jpg} } %or, depending on the size: [width=\paperwidth]
%\def\backgdopacity{0.25}  % background image opacity fraction (0=transparent, 1=full colour)


\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{ragged2e}  % enables \justifying


% INFO 
\title{Beamerposter example 2 (A0)}
\author{\large Author S. Name$^\text{1}$, John Smith$^\text{2}$ }
\institute{\large $^\text{1}$KU Leuven, $^\text{2}$University of Noprsqt}
\date{}
 

\begin{document}
\csname beamer@calculateheadfoot\endcsname %recalculate head and foot dimension

% SET HEADER IMAGE AND IMAGE OPTIONS
%   image: path to the image to show
%   onlyfull: only show the image on title pages
%   vshift: vertical shift of the image
%   hshift: horizontal shift of the image
%   zoom: zoom factor for the image
\setheaderimg{image=graphics/expo_1893_169.jpg, vshift=20pt}
\begin{frame}[t,fragile]{Beavise poster 2}

%%
%% BODY
%%
\begin{columns}[T,totalwidth=\textwidth]
% COLUMN 1
	\begin{column}{.24\textwidth}
	\begin{block}{Introduction}
	\justifying
	Integer erat nibh, fermentum ac sem nec, luctus imperdiet risus. Suspendisse eget velit massa. Pellentesque varius eu nisi sed auctor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque a blandit tortor. In at eleifend ante, id bibendum mi. Praesent sit amet molestie enim. Sed laoreet hendrerit leo, in eleifend elit molestie sed. Donec hendrerit tristique enim, vel porttitor dui fringilla aliquet. 
	\end{block}
	
	\begin{table}
		\centering
		\scriptsize
		\caption{Example table}
		\begin{tabular}{lccc}
			\hline
			             &   (1)    &   (2)    &   (3)    \\ \hline
			$x_1$        & 0.705*** & 0.215**  &  0.123   \\
			             & (0.107)  & (0.0964) & (0.105)  \\
			$x_2$        & 0.476*** &          & 0.114**  \\
			             & (0.0489) &          & (0.0519) \\
			$x_3$        &          & 0.592*** & 0.538*** \\
			             &          & (0.0361) & (0.0436) \\
			Constant     &  0.0478  &  0.0576  &  0.0511  \\
			             & (0.0487) & (0.0427) & (0.0426) \\
			             &          &          &          \\
			Observations &   500    &   500    &   500    \\
			R-squared    &  0.711   &  0.776   &  0.779   \\ \hline
		\end{tabular}
		
		\flushleft\scriptsize
		Standard errors in parentheses, *** p$<$0.01, ** p$<$0.05, * p$<$0.1
	\end{table}
	
	\justifying
	Fusce vitae imperdiet magna. Etiam semper venenatis ornare. Aenean pretium metus nibh, eu pulvinar velit fringilla eget. Nulla feugiat leo nisi, a facilisis est ultrices a. Aliquam aliquam sodales lorem et porttitor. 
		 
		\begin{figure}
		\centering
        \includegraphics[width=0.6\textwidth]{graphics/example_figure.pdf}
		\caption{Example graphic \label{fig:figure1}}
		\footnotesize
		\flushleft
		Do not delete logo files in the graphics folder. They are used on the header.
		\end{figure}
		
	\begin{alertblock}{Alert block title}
	Text for alert block.
	\end{alertblock}
		
	\end{column}







% COLUMN 2
	\begin{column}{.24\textwidth}
		
    \begin{exampleblock}{Example block title}
	Text for example block
	\end{exampleblock}

    \vspace{11pt}
    \begin{block}{Theme option to use poster template}
        Add option \texttt{poster} when creating posters.\\
        Example:
        \begin{verbatim}
        \usetheme[poster]{beavise}
        \end{verbatim}
	\end{block}

    \vspace{24pt}
	\begin{block}{\bfseries Theme options for \emph{logo}}
		\begin{itemize}
            \item \texttt{eavise} (default)\\
                \includegraphics[height=.02\paperheight]{theme/kul_eavise.pdf}
            \item \texttt{kul}\\
                \includegraphics[height=.02\paperheight]{theme/KUL.pdf}
            \end{itemize}
	
			\vspace{24pt}
			Example:
			\begin{verbatim}
            \usetheme[poster,kul]{beavise}
			\end{verbatim}
	\end{block}

	
\vspace{24pt}
	\begin{block}{\bfseries Theme options for \emph{background colour}}

		\begin{itemize}
			\item \texttt{blue} \quad (default, used if no option is specified) \textcolor{kul-secblue}{\Large$\blacksquare$}
			\item \texttt{white} \textcolor{white}{\Large$\blacksquare$}
		\end{itemize}
		
		\vspace{24pt}
		Example:
		\begin{verbatim}
        \usetheme[poster,eavise,white]{beavise}
		\end{verbatim}
	\end{block}
	
	
\vspace{24pt}
	\begin{block}{\bfseries Theme options for \emph{background logo}}
	\begin{itemize}
		\item \texttt{no} \quad (default, used if no option is specified) 
		\item \texttt{sedes} \qquad poster includes \textit{Sedes Sapientiae}:
	
		\begin{figure}
		\flushright
        \includegraphics[height=.05\paperheight]{theme/sedes.png} \end{figure}
        \item \texttt{icon} \qquad poster includes \textit{EAVISE Icon}:
	
		\begin{figure}
            \flushright
            \includegraphics[height=.05\paperheight]{theme/icon_eavise.pdf} 
        \end{figure} 

        \vspace{-30pt}
		Example:
		\begin{verbatim}
        \usetheme[poster,sedes]{beavise}
		\end{verbatim}
	\end{itemize}
	\end{block}
	
	\end{column}





% COLUMN 3+4 (NESTED)
	\begin{column}{.48\textwidth}
	\justifying
	Nunc mi felis, mattis eu nunc sit amet, convallis posuere felis. Pellentesque a ligula arcu. Ut viverra ipsum et sodales malesuada. Pellentesque lobortis luctus quam non tincidunt. Praesent in cursus purus. Etiam turpis enim, feugiat vel est in, mollis congue mauris. Mauris rhoncus, dui sed cursus vehicula, nulla lacus auctor eros, eget laoreet ipsum tortor vitae tellus. Aenean vel ullamcorper dui. Phasellus luctus turpis sed tellus varius molestie. Mauris quis tempor magna, at ullamcorper tortor. In a tincidunt est. Proin imperdiet in nunc nec eleifend. Aenean fermentum finibus nisi, a auctor turpis mollis quis. Praesent molestie porttitor nisi quis tincidunt. Nulla id enim laoreet, dapibus leo vel, convallis ante.
	
	\vspace{1em}
	\begin{columns}[T,totalwidth=\textwidth]
		
	% COLUMN 3
	\begin{column}{.48\textwidth}
	\begin{block}{Text colour}
		\begin{itemize}
			\item black
			\item \textcolor{kul-blue}{KU Leuven primary blue}, \textcolor{kul-secblue}{secondary blue}, and \textcolor{kul-dark}{dark blue}, \textcolor{kul-light}{light blue}
			\item \textcolor{white}{white} $\leftarrow$ white, when background is dark
			\item \textcolor{gray}{50\% gray }, for text and \textcolor{lgray}{5\% gray} for background
		
			\vspace{5mm}
			\item \textcolor{red}{red text colour}, used for \alert{alert text}
		\end{itemize}	\end{block}

		\end{column}
	
	
	% COLUMN 4
	\begin{column}{.48\textwidth}
	
	\vspace{24pt}
	{\bfseries\large More boxes}	
	
		\begin{center}~
		% box1 = kul-blue background and white text
			\begin{beamercolorbox}[wd=.7\textwidth,sep=4pt,center]{box1}
			box1 scheme
			\end{beamercolorbox}
		\end{center}
					
		\begin{center}~
			% box2 = light gray background and kul-blue text
			\begin{beamercolorbox}[wd=.7\textwidth,sep=4pt,center]{box2}	
			box2 scheme  \\
			second line
		\end{beamercolorbox}
		\end{center}
					
		\begin{center}~
			% box3 = light gray background and black text
			\begin{beamercolorbox}[wd=0.3\textwidth,sep=4pt,right]{box3}
			box3 scheme, aligned right
			\end{beamercolorbox}
			\hspace{11pt}
			
			% box4 = light gray background and red text
			\begin{beamercolorbox}[wd=0.3\textwidth,sep=4pt]{box4}		
			box4 scheme, aligned left
			\end{beamercolorbox}
		\end{center}
					
		\begin{center}~
			% box5 = red background and white text
			\begin{beamercolorbox}[wd=4cm,ht=5cm,sep=4pt,center]{box5}
			box5
			\end{beamercolorbox}
		\end{center}
		\end{column}
		
	\end{columns}	


	% COLUMN 3+4 (NESTED) cont.	
			
		\begin{figure}
		\centering
        \includegraphics[width=0.7\textwidth]{graphics/example_figure.pdf}
		\caption{Example graphic}

		\end{figure}		
	
	\end{column}
	
\end{columns}

\end{frame}

\end{document}
