\documentclass{beamer}
\usepackage[orientation=portrait,size=a3,scale=1.8,debug]{beamerposter}
% BEAMERPOSTER OPTIONS:
%	orientation= portrait / landscape
%	size= a0 / a2 / a3 / a4
%	scale = change the size of text (e.g. 1.4 increases all fonts by factor of 1.4)


\usetheme[sedes,poster]{beavise}
% THEME OPTIONS 
%	for logo:   kul (default) / eavise
%	background colour:   blue (default) / white
%	background sedes logo:   no (default) / sedes / icon (eavise icon)
%  e.g. [eavise,white,icon]


\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{ragged2e}


% INFO 
\author{\large Author S. Name}
\institute{\large Faculty of Economics and Business}
\date{\large \today}
 

\begin{document}
\csname beamer@calculateheadfoot\endcsname %recalculate head and foot dimension

% SET HEADER IMAGE AND IMAGE OPTIONS
%   image: path to the image to show
%   onlyfull: only show the image on title pages
%   vshift: vertical shift of the image
%   hshift: horizontal shift of the image
%   zoom: zoom factor for the image
\setheaderimg{image=graphics/expo_1893_169.jpg, vshift=20pt}
\begin{frame}[t]{Beavise poster 1}
%%
%% BODY
%%
\vspace{.4\baseh}
\begin{columns}[t]
%COLUMN 1
	\begin{column}{.49\textwidth}
	\justifying
	{\bfseries Title 1}
	
	Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer a facilisis lorem. Vivamus nulla ligula, facilisis quis tempor nec, laoreet a neque. Ut eu viverra ligula. Pellentesque lobortis lectus vitae pharetra dictum. Vestibulum lacus urna, congue sed diam non, condimentum fringilla enim. 

	\begin{itemize}
		\item some item
        \item other item
			\begin{itemize}
			\item some item
			\item other item
				\begin{itemize}
			\item more items 
				\end{itemize}
			\item ...
			\end{itemize}
		\item more items 
		\item ...
	\end{itemize}
           	
	\vspace{0.5em}
	Aenean ullamcorper vestibulum arcu a porta. Nulla a sapien risus. Aliquam purus mauris, accumsan eget diam id, fringilla sodales dolor. Nullam ullamcorper metus urna, ut tempus velit fringilla id. 
	
		\begin{figure}
		\begin{beamercolorbox}{whitebox}
		\centering
		\includegraphics[width=0.7\textwidth]{graphics/example_figure.pdf}

		\caption{Example figure.}
		\end{beamercolorbox}
		\end{figure}

	Fusce vitae imperdiet magna. Etiam semper venenatis ornare. Aenean pretium metus nibh, eu pulvinar velit fringilla eget. Nulla feugiat leo nisi, a facilisis est ultrices a. Aliquam aliquam sodales lorem et porttitor. 
	
	\vspace{0.5em}
	Nulla mattis interdum nibh, eu euismod mauris facilisis sed. Phasellus aliquam mattis sem, in dignissim enim vehicula in. Etiam condimentum efficitur massa at vulputate. Vestibulum eget venenatis ligula. Quisque vel tortor sodales, volutpat nunc eget, tristique quam.
	\end{column}


% COLUMNS 2
	\begin{column}{.49\textwidth}
		\justifying
		Nunc mi felis, mattis eu nunc sit amet, convallis posuere felis. Pellentesque a ligula arcu. Ut viverra ipsum et sodales malesuada. Pellentesque lobortis luctus quam non tincidunt. Praesent in cursus purus. 
		
			\begin{block}{Block}
			\begin{center}
			Formula 1: \hspace{2em}	$\alpha=\gamma, \sum_{i}$
			
			Formula 2:	\hspace{2em} $\beta=\gamma^2+\epsilon$
			\end{center}
			\end{block}
	
		\vspace{0.5em}
		{\bfseries Title 2}
		
		Integer erat nibh, fermentum ac sem nec, luctus imperdiet risus. Suspendisse eget velit massa. Pellentesque varius eu nisi sed auctor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque a blandit tortor. In at eleifend ante, id bibendum mi. 
		
		\begin{proof}{Proof.}
		Content
		\end{proof}
		
		Praesent sit amet molestie enim. Sed laoreet hendrerit leo, in eleifend elit molestie sed. Donec hendrerit tristique enim, vel porttitor dui fringilla aliquet. Nullam at turpis ac dui viverra lacinia. Vivamus rutrum, diam non vehicula sodales, quam enim cursus dolor, id egestas velit elit nec neque. 
		
		\begin{alertblock}{Alert block}
		See beamer template for additional blocks
		\end{alertblock}
		
		\begin{enumerate}
		\item some item
		\item other item
		\item more items 
			\begin{enumerate}
			\item some item
			\item other item
				\begin{enumerate}
				\item more items 
				\end{enumerate}
			\item ...
			\end{enumerate}
		\item ...
		\end{enumerate}
	
		 Nulla mattis interdum nibh, eu euismod mauris facilisis sed. Phasellus aliquam mattis sem, in dignissim enim vehicula in. Etiam condimentum efficitur massa at vulputate.
	\end{column}
\end{columns}

\end{frame}
\end{document}
