# KCK_Projekt
Projekt gry na Komunikacja Człowiek-Komouter podzielony na dwa etapy.
Etap 1: Tryb Tekstowy
Etap 2: Interfejs Graficzny
Projekt będzie realizowany w języku C#.


#PRZYDATNE FUNKCJE
Console.Title("");
Pobiera lub ustawia tytuł, który ma być wyświetlany na pasku tytułu konsoli.

Console.SetWindowSize(origWidth, origHeight);
ustawia wysokość/szerokość obszaru okna konsoli.

Console.SetCursorPosition(origCol+x, origRow+y);
