# 📎 Wallet Providers

## List of Wallet Providers

<table data-header-hidden><thead><tr><th width="91"></th><th></th><th width="118"></th><th></th><th></th><th></th><th></th></tr></thead><tbody><tr><td><a href="http://s.no/">S.No</a></td><td><strong>Wallet Provider</strong></td><td><strong>Home Page</strong></td><td><strong>Android App</strong></td><td><strong>iOS App</strong></td><td><strong>Merchant Locator</strong></td><td><strong>TnC</strong></td></tr><tr><td>1</td><td>ICICI Bank</td><td><a href="https://www.icicibank.com/personal-banking/online-services/funds-transfer/digital-rupee">Send or Receive Digital Rupee Online - ICICI Bank</a></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icici.digitalrupee">Digital Rupee By ICICI Bank</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/digital-rupee-by-icici-bank/id1671229934">Digital Rupee By ICICI Bank</a></td><td><a href="https://www.icicibank.com/custom-merchant-finder/merchant">merchant</a></td><td><a href="https://www.icicibank.com/personal-banking/online-services/funds-transfer/digital-rupee/term-condition">Terms &#x26; Conditions - Digital Rupee Application - ICICI Bank</a></td></tr><tr><td>2</td><td>Bank of Baroda</td><td><a href="https://www.bankofbaroda.in/personal-banking/digital-products/bobworld-digital-rupee">bobWorld Digital Rupee (e₹)</a></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.token.bob">Bank of Baroda Digital Rupee</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/bank-of-baroda-digital-rupee/id6445941213">Bank of Baroda Digital Rupee</a></td><td><a href="https://www.bankofbaroda.in/merchant-finder">Merchant Finder</a></td><td></td></tr><tr><td>3</td><td>Canara Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.erupeeCANARA">CANARA DIGITAL RUPEE</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/canara-digital-rupee/id6447098968">Canara Digital Rupee</a></td><td></td><td></td></tr><tr><td>4</td><td>HDFC Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.token.hdfc">HDFC Bank Digital Rupee</a></td><td></td><td></td><td></td></tr><tr><td>5</td><td>Union Bank of India</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.erupeeUBI">Digital Rupee by UBI</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/ubi-digital-rupee/id6446883723">UBI Digital Rupee</a></td><td></td><td></td></tr><tr><td>6</td><td>IDFC FIRST Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.erupeeIDFC">IDFC FIRST Bank Digital Rupee</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/idfc-first-bank-digital-rupee/id1666274203">IDFC FIRST Bank Digital Rupee</a></td><td></td><td></td></tr><tr><td>7</td><td>Axis Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.axisbank.cbdc">Axis Mobile Digital Rupee</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/axis-mobile-digital-rupee/id6448527099">Axis Mobile Digital Rupee</a></td><td></td><td></td></tr><tr><td>8</td><td>State Bank of India</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.erupeeSBI">eRupee by SBI</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/erupee-by-sbi/id1667077332">eRupee by SBI</a></td><td></td><td></td></tr><tr><td>9</td><td>Yes Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.erupeeYES">YES BANK Digital Rupee</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/yes-bank-digital-rupee/id1661773598">Yes Bank Digital Rupee</a></td><td></td><td></td></tr><tr><td>10</td><td>Kotak Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.erupeeKOTAK">Digital Rupee by Kotak Bank</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/digital-rupee-by-kotak-bank/id6447517281">Digital Rupee by Kotak Bank</a></td><td></td><td></td></tr><tr><td>11</td><td>IndusInd Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=in.sarvatra.erupeeINDUSIND">Digital Rupee by IndusInd Bank</a></td><td><a href="https://apps.apple.com/in/app/digital-rupee-by-indusind-bank/id1670622253">Digital Rupee by IndusInd Bank</a></td><td></td><td></td></tr><tr><td>12</td><td>Federal Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npci.erupeeFEDERAL">Federal Bank Digital Rupee</a></td><td></td><td></td><td></td></tr><tr><td>13</td><td>Punjab National Bank</td><td></td><td><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pnb.cbdc">PNB Digital Rupee</a></td><td></td><td></td><td></td></tr></tbody></table>

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

### The Basics

### Creating a Project

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

### Organizing your Projects

Sed posuere consectetur est at lobortis. Curabitur blandit tempus porttitor. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec sed odio dui.

Curabitur blandit tempus porttitor. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.
