1 - Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.

На мою думку цикли нам потрібні щоб не однократно виконати якусь дію , також цикли використовують часто в масивах для того щоб перебрати всі елементи масиву  та виконати той чи інший код із кожним елементом.


2 - Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.

Цикл while не містить блоків ініціалізації чи ітерації тому він і є більш
простішим ніж цикл for у я кого є ініціалізація та ітерація .
Також є цикл do-while він схожий до while  відрізняється він тільки одним цикл do while
виконується як мінімум один раз .


3 - Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?

Не явне перетворення це до прикладу текст який ми пишемо  він має неявний тип даних тому що він за замовченням буде рядком чи 
любе числа  внього тип даних число за замовченням
А явне перетворення даних це коли ми число перетворюємо в текст примусово або текст в число і так далі