1 - Опишіть своїми словами, що таке екранування, і навіщо воно потрібне в мовах програмування

Екранування допомагає уникнути помилок при використанні спеціальних символів та дозволяє використовувати їх як звичайні символи в рядках, які передаються у функції, параметри командного рядка та інші місця, де текст може містити спеціальні символи. Це допомагає забезпечити правильну роботу програм та їх безпеку.




2 - Які засоби оголошення функцій ви знаєте?

1 - Оголошення за допомогою ключового слова function
2 - Функціональний вираз або анонімна функція
3 - Стрілкова функція
4 - Функції-конструктори
5 - Функції, що повертають іншу функцію




3 - Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?

Hoisting - це механізм в JavaScript, за яким усі оголошення змінних та функцій переміщуються вверх до початку контексту виконання. Це означає, що змінні та функції можна використовувати в коді до їх фактичного оголошення.

