Напишіть, як ви розумієте рекурсію. Навіщо вона використовується на практиці?

Рекурція це - коли функцію викликає сама себе , доприкладу якщо взяти це завдання то ми написали умову до поки аргумент не буде строго дорівнювати 0 до тих пір виконую рекурсію тобто перевизиваю вункцію до тих пір доки аргумент нестане строго дорівнювати нулю.