1 - Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці. JS

Щоб створити новий HTML тег за допомогою JavaScript, можна використати метод document.createElement(tagName). Цей метод створює новий HTML елемент з вказаним іменем тега і повертає посилання на цей елемент.


2 - Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.

етод insertAdjacentHTML() дозволяє вставляти HTML-код в задане місце на сторінці, використовуючи вказаний метод вставки. Цей метод може бути викликаний на будь-якому HTML елементі, і має два параметри: перший параметр вказує, куди вставити HTML-код, а другий параметр містить сам HTML-код, який потрібно вставити.
Перший параметр методу insertAdjacentHTML() може приймати одне з п'яти значень, які вказують на місце, куди буде вставлено HTML-код:
"beforebegin": Вставити HTML-код безпосередньо перед елементом, на якому був викликаний метод.
"afterbegin": Вставити HTML-код в початок внутрішнього вмісту елементу, на якому був викликаний метод.
"beforeend": Вставити HTML-код в кінець внутрішнього вмісту елементу, на якому був викликаний метод.
"afterend": Вставити HTML-код безпосередньо після елемента, на якому був викликаний метод.
Якщо переданий параметр не відповідає жодному з перелічених вище значень, буде викликано помилку.


3 - Як можна видалити елемент зі сторінки?

Існує кілька способів видалення елемента зі сторінки в залежності від ситуації та потреб користувача. 

remove();
parentNode.removeChild();
replaceWith();