1 - Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту

Обєкти можна сказати це як коробка в якій знаходяться ключі із якоюсь інформацією ці ключі ми можемо як і додавати так і забирати.  За допомогою обєкту ми можемо описати значення якогось обєкта який і буде коробкою а ключі це будуть якісь властивості цього обєкту  доприкладу  обєктом може   бути машина а кожен ключ в цьому обєкті може зберігати інформацію про швидкість,  кількість коліс , колір , рік випуску і так далі.


2- Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?

Обєкт може мати  будьякі типи даних.


3 - Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?

В змінну зберігається лише посилання на об'єкт а дані об'єкту збережені окремо.
