1 - Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.

Функція нам потрібна для того щоб не писати один і той самий код дуже велику кількість разів, для того і зробили функції ми написали якийсь код в середені функції і на далі викликаємо тільки функцію далі в коді а не пишемо ще раз код знову.



2 - Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.

Тому що аргумент ми підставляємо на місце параметрів згідно яких і буде виконуватись той чи інший код  у функції.



3 - Що таке оператор return та як він працює всередині функції ?

Це оператор який завершує вункцію та передає її значення до виклику функції.