Чому для роботи з input не рекомендується використовувати клавіатуру?

Одна з причин - це можливість введення некоректних даних, які можуть порушити роботу програми. Крім того, використання клавіатури може збільшити ризик вразливості наших програм для атак типу Cross-Site Scripting (XSS) та Injection. Тому, якщо необхідно отримати вхідні дані з клавіатури, рекомендується перевіряти та очищувати ці дані перед їх використанням у програмі, щоб забезпечити безпеку виконання програми.