
1 - Як можна оголосити змінну у Javascript?

У Java Script  змінну можна оголосити трьома способами :

1 - var
2 - const
3 - let



2 - У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm ?


За допомогою функції prompt ми виводимо в браузер модальне вікно в якому просимо користувача щось записати.

За допомогою функції confirm ми можна так сказати запитуємо щось користувача і він має тільки змогу дати дві відповіді нажавши на Ok або Cancle




3 - Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.


Якщо я правильно зрозумів неявне перетворення типів це те перетворення яке не потрібно примусово прописувати значенню. До прикладу    "100" - "50"  і виведемо це в консоль то хоть ці значення маю тип даних String відбудеться неявне перетворення іза того що є унарний оператор в даному випадку - і значення типу String перетворяться автоматично в значення типу Numbers навідмінно від від оператора +  тут просто '100' + '50'  буде 10050 тому що буде конкатонація і дані просто складуться оскільки ці два значення рядок їх тре примусово переводити в тип даних Numbers навідміно від операторів - / * % ...