1 - Які існують типи даних у Javascript?

- String
- Number
- Boolean
- Null
- Undefined
- Arrey
- Odject


2 - У чому різниця між == і ===?

Ці два оператори це оператори порівняння різниця тільки в тому що два == це оператор простого порівняння тобто  якщо задопомогою нього порівнювати  1 число і '1' рядок буде true томущо оператор із двома знаками дорівнює не провіряє тип даних яке має значення  а от суворий оператор порівняння === він перед тим як порівняти він провіряє який тип даних має кожне значення і тоді порівнює тому в цьому випадку 1 === '1' буде false.



3 - Що таке оператор?

Оператор це - типу функція яка вже встроїна в js і за допомогою цьої функції ми можемо робити ту чи іншу дію в залежжності від використання того чи іншого оператора.

