1 - Опишіть своїми словами як працює метод forEach.

Метод forEach - це функція в JavaScript, яка дозволяє виконати певну дію для кожного елементу масиву. Коли викликається метод forEach на масиві, передана функція буде викликана для кожного елементу масиву по черзі. 


2 - Як очистити масив?

Один з найпростіших способів - присвоїти масиву порожній масив.
Iнший спосіб - використати властивість length масиву і присвоїти їй значення 0
Третій спосіб - використати метод splice() масиву. Цей метод можна викликати з двома аргументами: перший аргумент вказує на початковий індекс елемента, з якого потрібно видалити елементи, а другий аргумент - кількість елементів, які потрібно видалити. 


3 - Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?

У JavaScript можна перевірити, що змінна є масивом, використовуючи метод Array.isArray().Метод Array.isArray() перевіряє, чи змінна variable є масивом і повертає true, якщо вона є масивом, і false в іншому випадку.

