

1 - Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту

Відповідь 

Обєкти можна сказати це як коробка в якій знаходяться ключі із якоюсь інформацією ці ключі ми можемо як і додавати так і забирати.  За допомогою обєкту ми можемо описати значення якогось обєкта який і буде коробкою а ключі це будуть якісь властивості цього обєкту  доприкладу  обєктом може   бути машина а кожен ключ в цьому обєкті може зберігати інформацію про швидкість,  кількість коліс , колір , рік випуску і так далі.



2 - Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?

Відповідь - Будьякий.


3 - Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?


Відповідь


Посилальний тип – це внутрішній тип мови. Яка  призначена для забезпечення можливості вказання на інші дані. Вказівники характерні для мов процедурного типу, в яких є поняття області пам’яті для зберігання даних. Посилальний тип даних призначений для обробки складних структур, які змінюються.



