







1 - Опишіть своїми словами різницю між функціями setTimeout() і setInterval()

setTimeout() визивається один раз  а setInterval() викликається багато разів із певним інтервалом



2 - Що станеться, якщо в функцію setTimeout() передати нульову затримку? Чи спрацює вона миттєво і чому?

Так вона спрацює але перебиратись елементи будуть без затримки .


3 - Чому важливо не забувати викликати функцію clearInterval(), коли раніше створений цикл запуску вам вже не потрібен?

Тому що воно буде повторюватись постійно і буде заберати продуктивність 



