 

 1 - Завдання :

 Опишіть своїми словами, що таке екранування, і навіщо воно потрібне в мовах програмування


 Відповідь :

 За допомогою екранування ми можемо в рядку вписувати рядок в рядок чо символи такі як дефіс  наприклад "Привіт мене звати Ростислав "Мені 22 роки " що в консолі небуло помилки на потрібно використати екранування тобто зворотній слеш \



 2 - Які засоби оголошення функцій ви знаєте? 

 Відповідь :  


  Function Declaration
  function name(operation) {
  return width * height;
  };
              
  Function Expression
  let user = function name(operation){
  return
  }


  Стрілочна функція 
  var f = () => {alert(arguments[]);};



  3 - Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?

  Відповідь: 


Підняття або hoisting - це механізм JavaScript, в якому змінні і оголошення функцій, пересуваються вгору своєї області видимості перед тим, як код буде виконано.
