

1 - Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.

Відповідь - Для того щоб багато разів виконувались парамитри коду 



2 - Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.

Відповідь - Цикл while не містить блоків ініціалізації чи ітерації тому він і є більш 

простішим ніж цикл for у я кого є ініціалізація та ітерація .

Також є цикл do-while він схожий до while  відрізняється він тільки одним цикл do while 

виконується як мінімум один раз .


3 - Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?

Відповідь - Не явне перетворення це до прикладу текст який ми пишемо  він має неявний тип даних тому що він за замовченням буде рядком чи любе числа  внього тип даних число за замовченням

А явне перетворення даних це коли ми число перетворюємо в текст примусово або текст в число і так далі