

1 - Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.

Відповідь - Для того щоб не дублювати код постійно. Тому що ми можемо написати функцію і вставляти її в будь якій частині програми.



2 - Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.

Відповідь - Тому що задопомогою аргументу ми передаємо функції параметри.



3 - Що таке оператор return та як він працює всередині функції ?

Відповідь - Це оператор який завершує вункцію та передає її значення до виклику функції.


