1 - Які існують типи даних у Javascript?

Відповідь :  Логічні, Номеровані, Строкові, Невизначенний


2 - У чому різниця між == і ===?

Відповідь :  == - це оператор грубого порівняння  === - це оператор суворого порівняння він спершу провіряє тип , а потім провіряє ідентичність


3 - Що таке оператор?

Відповідь :  Оператор - це внутрішня функція JavaScript. При використанні того чи іншого оператора ми по суті просто запускаємо ту чи іншу

 вбудовану функцію яка виконує певні дії і повертає результат.



