1 - Як можна оголосити змінну у Javascript?
   
   Задопомогою   LET; VAR; CONST;


2 - У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?

   У функції confirm ми можемо нажати кнопти тільки ОК або Відмінити 

   У функції prompt ми можемо дати відповідь написавши її у рядок який є у модальному вікні


3 - Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.

  Неявне перетворення типів - це автоматичне перетворення типів при компіляції.

    let str = "123";

    alert(typeof str);

    