


1 - Опишіть своїми словами як працює метод forEach.

Використовується для того щоб обійти всі елементи масиву і зробити із елементами якісь операції.


2 - Як очистити масив? 

 Можна переприсвоїти значення 
 Можна за допомогою довжину  поставити довжина 0
 Можна через метод splice()




 3 - Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?

 За допомогою методу Array.isArray() повертає True якщо обєкт є масивом Fouls якщо обєкт не є масивом 
 