

Чому для роботи з input не рекомендується використовувати клавіатуру?



Відповідь :


Є багато розкладок клавіатур  і кнопки із одинаковим кодом можуть мати різні значення, 
також ми можемо вставляти текст в інпут за допомогою поєднання кнопок клавіатури а не вписувати його. 