
1 - Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.

document.createElement


2 - Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.



Визначає позицію доданого елемента відносно елемента, викликаного методом


beforebegin - до самого елемента до відкриваючого тега

afterbegin - зразу після відкриваючим тега елементом перед першим потомком

beforeend - зразу перед закриваючим тегом елементом після останього потомка

afterend після елемента  після закриваючого  тега



3 - Як можна видалити елемент зі сторінки?

Element.remove()