---
title: Blog nalopen & inleveren
date: 2017-10-27
---
Vandaag gaan we alles inleveren van kwartaal 1. 
Hierbij lever ik mijn 3 STARRTS in met daarin mijn competenties, materiaal wat ik gemaakt heb en peerfeedback. 
Dan afwachten tot ik de mail krijg wanneer ik op gesprek mag komen.