---
title: Spel ideeën
---
**Idee 1 Offline tastbaar spel:**
Om Rotterdam meer te leren kennen en de medestudenten doen we een soort wie ben ik. 
In de kom zitten de Rotterdamse kaarten al in. Daarop staat het woord : Euromast op als voorbeeld.
Veder hebben we nog open kaarten. Op deze kaarten schrijft iedereen iets persoonlijks op. Een hobby, sport of je lievelingseten. 
Dan worden de kaarten gemixt, iedereen pakt een kaart. Deze kaart plak je op je voorhoofd. Zelf weet je niet of je iets uit Rotterdam bent of iemands hobby. 
Iedereen heeft een kaart, om en om ga je vragen stellen tot je weet wat je bent. Als je bijvoorbeeld een hobby ‘boxen’ hebt. Dan vraag je wie zijn sport
dit is. Daarna doe je een rondje en verteld iedereen zijn hobby. 
