---
title: KILL YOUR DARLING!
date: 2017-09-19
---
De presentatie ging wel goed alleen we waren met te veel mensen aan het presenteren. 
Dit zal ook vast wel een feedback puntje worden.  Alles was goed duidelijk door de uitgebreide presentatie. 
De Kill your daling zag ik gelukkig al aankomen waardoor het voor mij niet zo’n klap was. 
We kregen de nieuwe briefing met daarin dat we weer vanaf het begin moesten beginnen. 
Ik zag dit als een frisse nieuwe start, ook omdat we pas het functioneringsgesprek hebben gehad. 
Je merkte dat er echt weer nieuwe energie was. Ik ben verder gegaan met het extra verdiepen in de doelgroep. 
De andere van het team zijn zich gaan verdiepen in andere thema’s die bij constructies in Rotterdam passen.

