---
title: Iteratie 2 afronden
date: 2017-10-03
---
Thuis had ik dit weekend een lijstje gemaakt en nog eens goed gekeken wat er allemaal nog moest worden gedaan. 
Dit was nog wel wat. Op Trello schreef ik alle punten nog eens op en vroeg in de app wie wat wou doen. 
Op school maakte ik heel het document compleet met alle deliverbles van het team. Dit was nog een aardig klusje, 
ik ben er heel de dag mee bezig geweest. Ik ben hier tot de conclusie gekomen dat ik soms de dingen nog weleens onderschat qua tijd. 
Maar het is wel goed gekomen!
 <img class="logo-img" src="https://anne.van.eijsden.gitlab.io/blog/img/trello.jpg" alt="spelidee">