---
title: Geen bericht, geen docent wel een huisstijl
date: 2017-10-10
---
Daar zit je dan met je goede gedrag om 9:20. Geen docent te bekennen. 15 min, 30 min een uur? 
Geen bericht, geen afwezigheid? Wat zal er gebeurd zijn.. Ik ben na een uur maar naar huis gegaan. 
Zelf ben ik van mijn mening dat dit niet erg professioneel was.  Met het groepje hadden we afgesproken om allemaal een huisstijl te maken 
zodat we vrijdag aan de slag konden gaan. Ik ben thuis aan de slag gegaan om de huisstijl te maken. 
Ik kwam er eerlijk gezegd niet helemaal uit, ik maakte het wel alleen ik was er niet van overtuigd dat dit het zou worden. 
Ook had ik het logo daarbij verder uitgewerkt. 


Om 17:00 ben ik weer terug naar school gegaan om Tools & design te volgen. Hierbij zag ik dat ik het programma 
al veel beter snapte en sneller te werk kon gaan. Zo had ik mijn opdracht die avond al af en ingeleverd.


 <img class="logo-img" src="https://anne.van.eijsden.gitlab.io/blog/img/huisstijl.png" alt="spelidee">


