---
title: Afronden iteratie 1 & workshop 2 prototype
date: 2017-09-15
---
Voor ons stond de deadline eerst op vandaag. Hier hebben als team hier altijd naartoe gestreefd. 
Al mijn individuele opdrachten en de opdrachten in het team waren al netjes afgerond. 
Als teamcoach heb ik alles netjes bij elkaar gevoegd van het team wat ingeleverd moest worden. 
De tweede workshop prototype ben ik erachter gekomen dat je de juiste mensen nodig hebt om tot een goed idee te komen. 
Mensen die gedreven zijn en serieus tot een idee willen komen. 

