---
title: STARRT personaliseren & inrichten ontwerpproces
date: 2017-10-21
---
Na al het gewerkt deze vakantie heb ik dan een dagje vrij en wat doen we met een vrije dag. Ja, we gaan aan school. 
Nu ik een beetje wist hoe ik moest schrijven door mijn vorige STARRT kon ik personaliseren en inrichten ontwerpproces makkelijker schrijven. 
Maar alsnog heb ik hier totaal 5 uur aangezeten. Na het afronden van de twee STARRTS ben ik alles gaan vormgeven. 
Ik maakte een duidelijk en overzichtelijk totaalpakket van zodat de docent gelijk de pagina kon omslaan met daarin de bijlagen. 
Ik heb wel gemerkt dat ik met het maken van de STARRTS echt zelf de weg moest vinden. 
De docenten zijn niet echt duidelijk met iets gekomen van dit is het stappenplan en zo pak je het aan. Het waren meer allemaal lossen input 
wat je kreeg en verschillende verhalen hoe je het moest doen, en daarmee moest je dan de competenties schrijven (wat uiteindelijk toch niet goedgekeurd word)


 <img class="logo-img" src="https://anne.van.eijsden.gitlab.io/blog/img/starrt-3.pdf" alt="personaliseren">
  <img class="logo-img" src="https://anne.van.eijsden.gitlab.io/blog/img/starrt-6-7.pdf" alt="inrichtenontwerpproces">
 