---

title: Anders leren denken
date: 2017-09-04
---
Op het Grafisch Lyceum heb ik altijd processen moeten doorlopen. 
Hier werd vaak meer gekeken naar het eindproduct wat je afleverde dan de ontwerpfase. 
Mijn doel is voor dit jaar ook om anders te leren denken, bewuster te zijn met waarom doe ik deze stap? 
Waarom werkte iets en waarom niet. Hoe ben ik erop gekomen? Deze stappen vergeet ik snel te noteren waardoor 
ik snel naar het eindproduct werk. Door het Hoorcollege Design1. Ben ik wel wat anders gaan kijken en denken. 
Dit zal mij wel helpen met de Design Challenges. 
