---
title: Foto’s uploaden & blog linken in STARRTS
date: 2017-10-26
---
Bij sommige delen in mijn blog had ik de foto’s nog niet geüpload. Deze had ik wel al in mappen klaar staan om te uploaden op mijn blog. 
Nu mijn blog helemaal compleet is ben ik de links in mijn STARRTS gaan zetten die relevant zijn als bewijsmateriaal. 
Mijn competenties zijn af en alle linken zijn geplaatst. Morgen de allerlaatste puntjes op de i en dan inleveren. 
Misschien klein beetje hopen dat ik het goed heb gedaan.. 

