## Теоретичні питання

1. **Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.**

Часто буває, що один і той самий блок коду має бути виконаний декілька разів в різних місцях програми. Для того, щоб уникнути повторення того самого блоку коду у багатьох місцях, використовують функції. 

Функції можуть виконати певний код, прописаний у них, будь-яку необмежену кількість разів. Для цього необхідно створити функцію (оголосити її, прописати необхідний код в тілі функції), після чого ми можемо викликати її в потрібному місці і тим самим запустити виконання коду, прописаного у ній.


2. **Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.**

Агрументи - це дані або значення, які передаються функції ззовні при її виклику. Функція їх використовує, щоб виконати 
код, прописаний в ній, і в результаті виконати певні дії або знайти якесь значення.

Якщо фунції задані параметри, при передачі аргументів значення аргументів записуються в параметри. Параметри, для яких не були вказані агрументи, приймають значення undefined.

Якщо кількість аргументів більша за кількість заданих параметрів, аргументи все одно передаються функції і доступ до них можна отримати через псевдомасив (об'єкт) arguments.


3. **Що таке оператор return та як він працює всередині функції?**

Return - це оператор, який повертає результат після того, як функція виконала код. Результат передається у код, що викликав функцію.

Після слова return прописується значення, яке ми очікуємо отримати.
Якщо return без значення - функція поверне undefined.

Оператор return може бути прописаний в будь-якому місці тіла функції. Як тільки виконання коду всередині функції доходить до return, функція зупиняється і результат повертається у код, який викликав дану функцію.




