
## Теоретичні питання

1. **Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту**

Метод об'єкту це властивість всередині об'єкту, значення якої - функція. 
Метод об'єкту створюється для того, щоб працювати зі змінними всередині об'єкту та переданими йому як агрументи значеннями.


2. **Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?**

Значення властивості об'єкту може мати будь-який тип даних.


3. **Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?**

Об'єкт це посилальний тип даних, тому що в змінну, значенням якої є об'єкт, не записується сам об'єкт, а лише посилання на нього. Тобто, посилання на комірку пам'яті, де цей об'єкт зберігається. Це призводить до того, що при спробі скопіювати об'єкт в іншу змінну через оператор присвоєння =, ми копіюємо лише посилання на той самий об'єкт.



