
## Теоретичні питання

1. **Опишіть своїми словами різницю між функціями `setTimeout()` і `setInterval()`.**

setTimeout() запускає функцію через заданий проміжок часу один раз, а setInterval() повторює запуск функції через заданий проміжок часу регулярно.


2. **Що станеться, якщо в функцію `setTimeout()` передати нульову затримку? Чи спрацює вона миттєво і чому?**

Спрацює настільки швидко, наскільки можливо, але setTimeout() з нульовою затримкою викличе функцію лише після завершення виконання поточного коду.

3. **Чому важливо не забувати викликати функцію `clearInterval()`, коли раніше створений цикл запуску вам вже не потрібен?**

Тому що функція залишається в пам'яті доти, доки не буде викликано clearInterval(), а разом з нею зберігаються і зовнішні змінні, які вона використовує. Ці змінні і сама функція займають пам'ять, тому якщо виклик функції більше не потрібен, його треба відмінити за допомогою clearInterval(). Крім того, регулярні виклики такої  функції без потреби завантажують процессор та оперативну пам'ять комп'ютера.
