## Теоретичні питання

1. **Які існують типи даних у Javascript?**

Усі типи даних в Javascript умовно можна поділити на два види: прості і складні.
До простих типів даних можна віднести:

- number - число 
- string - строка
- Boolean - логічний тип даних
- Bigint - для великих чисел

А також два особливих (спеціальних) значення: 
- Null - формує окремий тип даних, який містить лише значення "null", але має тип даних "object".
- Undefined - формує окремий тип даних "undefined" (невизначений тип), що містить лише значення "undefined".

До складного типу даних можна віднести "object". Такий тип даних має об'єкт, массив.
А також підвидом об'єктів є функції (typeof повертає для функції тип даних "function", але він не є окремим базовим типом у JavaScript). 

Також є такий тип даних як symbol (символ), що використовується для створення унікальних ідентифікаторів об'єктів.

2. **У чому різниця між == і ===?**

== та === - це оператори порівняння. Вони обидва порівнюють, чи рівні між собою значення операндів.
== - несуворе порівняння, а === - суворе порівняння.
Різниця в тому, що несуворе порівняння (==) для порівняння операндів різних типів приводить їх до типу даних "число", в той час як суворе порівняння (===) перевіряє рівність без приведення типів.

3. **Що таке оператор?**

Оператори - це спеціальні елементи в мові Javascript, які виконують операції над операндами і повертають значення. Самі оператори, зазвичай, представлені одним або кількома символами (найчастіше математичними), рідше - словом.

