
1. **1. Напишіть, як ви розумієте рекурсію. Навіщо вона використовується на практиці?**

Рекурсія - це виклик функцією самої себе.
На практиці це корисна річ, коли ми хочемо елегантно вирішити певні типи задач, наприклад: розрахувати факторіал числа або числа Фібоначчі, або порахувати суму натуральних чисел до n тощо.


