
## Теоретичні питання

1. **Опишіть своїми словами як працює метод forEach.**

Метод forEach - це метод масиву, який працює на основі колбек функції. Сама колбек функція може приймати до трьох агруметів, першим з яких є елемент масиву, другим - індекс цього елементу, третім - сам масив. 
Сам метод forEach перебирає елементи масиву за аналогією з методами for, але за допомогою колбек функції, виконуючи її один раз для кожного елементу (крім видалених або пропущених елементів масиву). При цьому метод forEach нічого не повертає і не змінює вихідного масиву. 


2. **Як очистити масив?**

Один із найпростіших методів очищення масиву - задати значення властивості length рівній "0": 
arr.length = 0;

Інший спосіб - за допомогою методу splice: 
arr.splice(0, arr.length);

3. **Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?**

Для цього існує метод глобального масиву Array.isArray(value). Змінна передається в параметр value. Метод повертає true, якщо значення змінної є масивом, або false. 