
## Теоретичні питання

1. **Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці**

Є декілька способів:

- через властивість innerHTML можна у форматі рядка додати всередину елементу дочірні теги з усіма прописанити атрибутами і контентом.
Наприклад, document.body.innerHTML = `<p class="greating">Hello</p>`
Цей рядок перетвориться у валідний html.

- теги прописані у форматі рядка також можна додати в html за допомогою методу elem.insertAdjacentHTML(where,html)

- метод document.createElement(tag) створює тег, який можна наповнити контентом та атрибутами і додати на сторінку за допомогою методів element.append(child), element.prepend(child), element.before(child), element.after(child), element.replaceWith(child).


2. **Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.**

Перший параметр вказує куди саме додати html відносно DOM-елементу:
- beforebegin - безпосередньо перед елементом;
- afterbegin - на початок елементу;
- beforeend - в кінець елементу;
- afterend - безпосередньо після елементу;

3. **Як можна видалити елемент зі сторінки?**

Для цього існує метод remove, який викликається на елементі, який ми хочемо видалити: element.remove().
