Mariusz Lewczuk:
1. Przygowanie bazy danych do implementacji, utowrzenie graficznej interpretacji bazy.
2. Rozpoczęnie praz nad aplikacją. (Logowanie, Rejestrowanie, Dodawanie pracowników).
3. Brak
4. Liczba plików - 4, rozmiar projektu 2,7mb, 174 lini kodu dodanych i 0 usuniętych.
5. Pliki tekstowe - 1, Wielkość plików - 309KB, Liczba znaków - 1466


Piort Barchan:
1. Stworzenie bazy danych jako klas w kodzie, wygenerowanie bazy za pomocą EntityFramework.
2. Rozpoczęnie praz nad aplikacją. (Logowanie, Rejestrowanie, Dodawanie pracowników).
3. Brak
4. Liczba plików - 4, rozmiar projektu 2,7mb, 824 lini kodu dodanych i 12 usuniętych.
5. Pliki tekstowe - 1, Wielkość plików - 309KB, Liczba znaków - 5128
