Mariusz Lewczuk:
1. Omówienie metod służącyh do sterowania procesem odwzorowania.
2. Przygotowanie schematu bazy danych aplikacji utworzony za pomocą narzędzi EntityFramework.
3. Brak
4. Brak - etap teoretyczny.
5. Pliki tekstowe - 1, Wielkość plików - 18KB, Liczba znaków - 1466


Piort Barchan:
1. Omówienie mechanizmu działania mapowania obiektowo-relacyjnego.
2. Przedstawienie przykładów przedstawiających różne sposoby odwzorowania dziedziczenia.
3. Brak
4. Brak - etap teoretyczny.
5. Pliki tekstowe - 1, Wielkość plików - 18KB, Liczba znaków - 1249