Llegir i entendre el que fa l'script consultaMultitaula.sh, sense executar-lo.
Després confirmar que s'ha entès executant l'script.

L'altre script no està acabat, s'hauria d'acabar.
Mireu si les capçaleres estan correctes o falta algun element i si és necessari afegiu aquest element/s.
  

