% Created 2018-12-05 Wed 13:42
% Intended LaTeX compiler: pdflatex
\documentclass[a4paper,10pt]{article}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{grffile}
\usepackage{longtable}
\usepackage{wrapfig}
\usepackage{rotating}
\usepackage[normalem]{ulem}
\usepackage{amsmath}
\usepackage{textcomp}
\usepackage{amssymb}
\usepackage{capt-of}
\usepackage{hyperref}
\usepackage[dutch, english]{babel}
\usepackage[margin=4cm]{geometry}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{libertine}
\usepackage{libertinust1math}
\usepackage[T1]{fontenc}
\renewcommand*\familydefault{\sfdefault}
\setlength\parindent{0pt}
\date{}
\title{Draft sessies}
\hypersetup{
 pdfauthor={},
 pdftitle={Draft sessies},
 pdfkeywords={},
 pdfsubject={},
 pdfcreator={Emacs 26.1 (Org mode 9.1.14)},
 pdflang={English}}
\begin{document}

\maketitle
Gebaseerd op Code van Charles Petzold

\section{Sessie 1: Binair talstelsel en aansturing}
\label{sec:orge6a5d78}
\subsection{Talstelses}
\label{sec:orge4e6f05}
Analogie Morse code. Aantal dashes/dots \(\rightarrow\) aantal combinaties.

Communicatie met switch en lamp.

Vergelijking decimaal en binair. Wat is het beste talstelsel voor binaire codes? (10 v 8 v 4 v 2)

\subsubsection{Decimaal}
\label{sec:org6fc36a0}
\begin{center}
\includegraphics[width=.9\linewidth]{images/decgraph.png}
\end{center}

\subsubsection{Octaal}
\label{sec:org1bd68a6}

\begin{center}
\includegraphics[width=.9\linewidth]{images/octgraph.png}
\end{center}

\subsubsection{Kwartair}
\label{sec:org756bdd3}
\begin{center}
\includegraphics[width=.9\linewidth]{images/quartgraph.png}
\end{center}

\subsubsection{Binair}
\label{sec:org9527231}
\begin{center}
\includegraphics[width=.9\linewidth]{images/bingraph.png}
\end{center}

\subsubsection{Tabel}
\label{sec:org7d4f154}

\begin{center}
\begin{tabular}{c|rrrr}
Macht van twee & Decimaal & Octaal & Kwartair & Binair\\
\hline
2\(^{\text{0}}\) & 1 & 1 & 1 & 1\\
2\(^{\text{1}}\) & 2 & 2 & 2 & 10\\
2\(^{\text{2}}\) & 4 & 4 & 10 & 100\\
2\(^{\text{3}}\) & 8 & 10 & 20 & 1000\\
2\(^{\text{4}}\) & 16 & 20 & 100 & 10000\\
2\(^{\text{5}}\) & 32 & 40 & 200 & 100000\\
2\(^{\text{6}}\) & 64 & 100 & 1000 & 1000000\\
2\(^{\text{7}}\) & 128 & 200 & 2000 & 10000000\\
2\(^{\text{8}}\) & 256 & 400 & 10000 & 100000000\\
2\(^{\text{9}}\) & 512 & 1000 & 20000 & 1000000000\\
2\(^{\text{10}}\) & 1024 & 2000 & 100000 & 10000000000\\
2\(^{\text{11}}\) & 2048 & 4000 & 200000 & 100000000000\\
2\(^{\text{12}}\) & 4096 & 10000 & 1000000 & 1000000000000\\
\end{tabular}
\end{center}


\subsection{Aansturing led}
\label{sec:org3d6dd8a}
Aansturing led en klok.
\section{Sessie 2: Logic Gates}
\label{sec:orgba0935e}
\subsection{AND}
\label{sec:orgc2d175d}
\(A \land B\)
\subsection{OR}
\label{sec:orga5c1208}
\(A \lor B\)
\subsection{XOR}
\label{sec:org285d9c7}
\(A \oplus B\)
\subsection{NOT}
\label{sec:org234302c}
\(\lnot A\)
\section{Sessie 3: Flip-flops en feedback}
\label{sec:org117c26b}
\section{Sessie 4: Adding}
\label{sec:org06af8ae}
\section{Sessie 5: Counters, hexadecimaal}
\label{sec:orgc78dc3b}
\section{Sessie 6: Memory}
\label{sec:orgbf05d00}

\subsection{Ditaa}
\label{sec:orgb27130a}
\begin{center}
\includegraphics[width=.9\linewidth]{images/test-dot.png}
\end{center}
\end{document}
