# Deel 1:
Reproduceer dit probleem met de PSOC 5, sample het analoge signaal en bekijk de
sample waardes in een excel grafiek.

## Waarom heeft een signaal een frequentie van 100Hz?
Sinds ons net op 50 Hz draait flikkert ons licht ook op 50 Hz. Hier be
![Sample_data.svg](./Sample_data.svg)

## Welke sample rate stel je in en waarom?
Liefst zo hoog mogelijk. Als dit niet mogelijk is op zijn minst 2x de input
freuentie.
