\begin{savequote}[75mm]
Nulla facilisi. In vel sem. Morbi id urna in diam dignissim feugiat. Proin molestie tortor eu velit. Aliquam erat volutpat. Nullam ultrices, diam tempus vulputate egestas, eros pede varius leo.
\qauthor{Quoteauthor Lastname}
\end{savequote}

\chapter{The title of chapter one}

